SåDAN KøBER DU ADDERALL 30MG ONLINE I DANMARK

Sådan køber du Adderall 30mg online i Danmark

Sådan køber du Adderall 30mg online i Danmark

Blog Article

Hvad er Adderall?
Adderall er en kombination af amfetamin og dextroamphetamin, to centralnervestimulerende midler, der forbedrer fokus og reducerer impulsivitet ved at øge dopamin- og noradrenalin-niveauet i hjernen.

Adderall hjælper mennesker med diagnosen ADHD ved at forbedre deres fokus og koncentration, da det er en direkte stimulans på centralnervesystemet. Medicinen har samme effekt på dem, der ikke har ADHD, og ​​det er vigtigt at huske, at Adderall har bivirkninger som nervøsitet, rastløshed, hovedpine, søvnproblemer og meget mere.

Abstinenser fra Adderall er også et alvorligt problem, og det er ekstremt vigtigt, at voksne og børn tager Adderall under opsyn af en læge.

Hvordan ordineres Adderall til ADHD hos børn?
ADHD, som normalt først diagnosticeres i barndommen, er den mest almindeligt diagnosticerede psykiske lidelse blandt amerikanske børn i alderen 2 til 17 år. "ADHD begynder i barndommen, når hjernen udvikler sig," forklarer Dr. Chatigny. "Symptomerne udvikler sig typisk omkring 7 års alderen i de tidlige år af barndommen."

Mange undersøgelser viser, at forældre og søskende til et barn med ADHD er mere tilbøjelige til selv at have ADHD. "Der er også en masse misinformation om, hvad der forårsager ADHD, som vaccinationer. Det er ikke sandt,” siger Dr. Chatigny. "Det kan have andre årsager, såsom kost, miljøeksponeringer og komplikationer i livmoderen under graviditeten."

Dr. Chatigny advarer om, at enhver evaluering for barndoms ADHD bør involvere tests for at udelukke andre psykiske og medicinske lidelser. Adderall bør betragtes som en del af et samlet behandlingsprogram, der inkluderer psykologiske, uddannelsesmæssige, kostændringer og sociale aspekter.

Hvor mange børn med ADHD bliver voksne med ADHD?
Symptomerne på ADHD hos børn ændrer sig over tid, især når de kommer i puberteten.

"Mange børn vil vokse fra symptomerne, når deres hjerner ændrer sig, og de når puberteten," siger Dr. Chatigny. "De lærer mestringsevner, deres kognitive evner bliver bedre, og deres ADHD på en måde "vasker ud."

Men omkring 60 procent af børn med ADHD vil fortsætte med at udvise nogle symptomer på ADHD i ungdomsårene og voksenalderen. Det er omkring 4 procent af voksne, selvom få bliver diagnosticeret eller behandlet for det. De fleste voksne diagnosticeret med ADHD viser symptomer på uopmærksomhed eller distraktion.

"Voksne ADHD-symptomer er ofte mere milde end børn med ADHD," siger Dr. Chatigny. "For eksempel kan børn med ADHD have problemer med at sidde stille, udføre opgaver, handle ud og impulsiv/aggressiv adfærd, mens voksne er mere tilbøjelige til at have problemer med at fokusere og holde sig organiseret."

Hvordan kan jeg se, om Adderall virker?
Det er usandsynligt, at Adderall vil få hvert check here symptom på ADHD click here til at forsvinde, men du vil vide, at det virker, når nogle symptomer forbedres, såsom evnen til at forblive fokuseret på en opgave og fuldføre den. Adderall fungerer muligvis, hvis en person med ADHD siger, at de klarer sig bedre på arbejde eller i skole.

"Adderall hjælper med at reducere symptomer på ADHD hos omkring 80 procent af mine pædiatriske patienter," siger Dr. Chatigny. »Børn med ADHD oplever det, man kalder en paradoksal reaktion på medicinen. Det beroliger dem og forbedrer oftest deres evne til at fokusere.”

Hos mennesker, der ikke har ADHD, kan brugere, fordi Adderall producerer en overskydende mængde dopamin, opleve en følelse af eufori og øgede energiniveauer samt mulige farlige fysiske og følelsesmæssige bivirkninger.

Hvad er Adderalls almindelige bivirkninger hos mennesker med ADHD?
De største risici og bivirkninger opstår, når medicinen ikke bruges efter hensigten, eller brugeren tager mere end den foreskrevne dosis, siger Dr. Chatigny.

Stimulerende midler kan hæve din puls og øge angsten, så en person med forhøjet blodtryk, kramper, hjertesygdomme, grøn stær, lever- eller nyresygdomme eller en angstlidelse bør fortælle deres læge om dem, click here før de tager stimulanser.

Er der en ikke-stimulerende medicin en person med ADHD kan tage i stedet for Adderall?
Dr. Chatigny siger, at mærkemedicin som Strattera og Wellbutrin er OK muligheder til behandling af ADHD.

"Ikke-stimulerende medicin som disse og andre har ikke misbrugspotentiale. Ulempen er dog, at de typisk tager længere tid om at virke,” siger hun. "Amfetamin som Adderall begynder at virke inden for 30 minutter til en time. Ikke-stimulerende midler som Strattera kan tage 4 til 8 uger for at opnå maksimal effektivitet ved den korrekte dosis."

Report this page